Vynikající německé krmení REICO od nového roku k dostání i v naší republice

Při své praxi v alternativní poradně i firemním vývojovém týmu Energyvet, jsme došli k závěru, že zdravá strava je pro zvířata základ. Dostalo se mi možnosti, od nového roku, distribuovat k nám do republiky německá krmiva a potravní doplňky firmy REICO vital systeme. Někdo z vás o nich možná již slyšel, hlavně např. na výstavách nebo při sportovních akcích od lidí ze Slovenska a Itálie. Je to vynikající možnost pro všechny, kdo to myslí se svými zvířaty vážně a chce jim zachovat zdaví do co možná nejvyššího věku. Při nesporných zdravotních výhodách je, i vzhledem ke své kvalitě, cenově dostupné.

Jaká je největší přednost krmiva REICO?
Už před 30 lety na střední zemědělské škole nám profesor řekl, že půda je v dezolátním stavu, bez organických minerálních látek a tedy všechno, co se z ní vypěstuje už tyto přírodní, pro tělo stravitelné látky nemá a všichni v podstatě trpíme minerální podvýživou. Syntetická hnojiva, ač v hojné míře do půdy zapravována, už nemají pro živý organizmus žádný pozitivní přínos. To platí pro všechny, tedy i pro naše zvířata. Německá rodinná firma REICO vital systeme přišla na trh s mimořádnou nabídkou. Tyto přírodní minerály dodává do krmiv pro zvířata v podobě čtyř druhů mořských řas. Řasy jsou zparcovávány speciální mikronizací - speciální tření na malinkaté částečky, které už se vvstřebávají i v dutině ustní a vyrábí tak krmivo, které opět obsahuje všechny minerální látky v přírodní a tudíž dobře stravitelné a vstřebatelné podobě. A to jak v podobě granulí, tak i konzerv. Firma se snaží o "rekonstrukci" krmiva do podoby, jakoby si pes chytl zajíce a kočka myš a vyrábí tak krmivo, které opět obsahuje všechny minerální látky v přírodní a tudíž dobře stravitelné a vstřestřebatelné formě. Zaměřuje se nejen na zdravá zvířata, ale i na nemocná, jejichž nemoci vznikají právě z nepřirozené a chudé stravy, která u nás na trhu převažuje.

Další velkou předností krmiva REICO je sušení za studena. Jejich složení totiž respektuje psa a kočku jakožto masožravce a při výrobě je použita pouze nízká teplota. Tím zůstávají zachovány přirozené vitamíny, enzymy i další živiny podobně jako u BARFu. Důležitý je také obsah syrového masa a tím i kvalitní živočišné bílkoviny.Díky obsahu kvalitních, přírodních živin, které nebyly porušeny výrobním procesem (teplotou, tlakem ani chemií) jsou granule lisované za studena oblíbeny u BARFařů jako doplněk potravy, krmivo na cesty, nebo jako případná náhrada za BARF.

Důležitým faktem u granulí lisovaných za studena také zůstává, že při jejich výrobě není použita žádná chemie, konzervanty a dochucovadla. Tím si zachovávají přirozené vůně i chutě použitých kvalitních surovin. V neposlední řadě majitelé větších psů jistě ocení nižší riziko vzniku torze žaludku protože granule lisované za studena v žaludku nebobtnají.

Souhrn přednosti krmiva REICO
- krmiva zpracovávána pouze za nízkých teplot, tzv.sušená za studena
- přírodní vstupní suroviny (žádné masokostní moučky), bez
  genetické manipulace a v potravinářské kvalitě
- vysoký podíl masa – 40-50% v sušeném stavu, v mokrém kolem 66%
- minerální rovnováha krmiv- speciální technologie
   zpracování 5 druhů mořských řas zajišťuje dostupnost
   všech prvků periodické tabulky pro organismus
- nabídka mokré a suché stravy, kombinovatelnost s Barfem
- rodinná firma, jejíž filosofie je založená na rovnováze zdraví
   půdy, rostlin, zvířat a člověka – na rovnováze v cyklu přírody

 

Toto krmení se nedá koupit přes internet, pouze od jmenovaných zástupců firmy v republice. Pokud budete chtít další podrobnější informace, obraťte se na mě, ráda se vám budu věnovat osobně nebo po telefonu či skype. Víte, že jsem tu pro Vás a Vaše mazlíky. A díky svým znalostem a opravdovým zájmem o zdraví zvířat se snažím najít pro ně to nejlepší.
 

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.

JANA INDRYCHOVÁ

Topolová 4
783 01 Olomouc
IČO 68182546
DIČ CZ6653252122

tel.: +420 777 225 517
Vytvořeno službou Webnode